Schwall

In diesem Tutorial werden Sie sehen, wie uTorrent verwenden, Client P2P torrent, die sehr beliebt ist.




Kommentare (347)

  • Pentru ombladon
    Daca toti ar incepe sa descarce tutoriale de pe site sa-r duce dracu si ceilalti vizitatori nu ar mai putea sa vizioneze tutoriale in conditii bune
    De acum inainte cine v-a fi prins ca download-eaza tutoriale cu parere de rau o sa fie banat forever

  • Felicitari echipei!!!Faceti o treaba excelenta!Sunt un utilizator incepator spre mediu iar voi m-ati ajutat sa progresez mult!Va rog sa insistati detaliat pe setari;uneori n-am stiut cum sa actionez mai departe...Unii vor spune"dar nu vrei mura-n gura"!,....dar asta iti da siguranta!!!Prezentati in tutoriale f.multe noutati si asta va onoreaza.Daca veti putea poate ar fi util un tutorial despre managementul fisierelor.La multi ani Cristi,la multi ani boby si spor in toate!!!!!!!!!!!

  • Felicitari pt. tutorialul la "frostwire".
    Din pacate o parte a ferestrei a ramas ascunsa
    si nu a putut fi vazuta in special la setari.
    Trageti de ferestre in zona de interes, pt. a putea fi vazute clar.
    Poate reveniti cu imagini mai bune.
    Personal m-am descurcat, dar ce facem cu ceilalti?

  • @Nicu: sa vrut o proba la tutoriale sa modificat rezolutia acestora ca sa vedem cum se vede pe site! si de aceea imaginea nu a mai fost feet to screan! Totul va reveni la normal.Tutorialul este cum trebuie,este cuprins tot continutul in imagine,insa din cauza acestor probe,si din cauza ca am ridicat putin claritatea videoturorialelor,sa modificat si rezolutia!

  • Usurel boby_admin :) ... unu: voi i-ati invatat cum sa faca si asta... stiti voi cum, nu mai dau idei. doi: nu vad de ce ar fi o problema sa descarci un videotutorial... sunt mai multe explicatii; nu merge netucand vrei... nu stai sa intri mereu sa cauti ceva, mai ales daca faci pas cu pas. Oricun felicitari pt ceea ce faceti. Unele le stiam demult, altele le-am aflat si de aici. Bafta pe mai departe. :)

  • @Remus: sa tot vorbit timp de 3 zile intruna care ar fi problema sa descarci tutoriale daca intri odata pe luna si nu urmaresti ce se discuta,e partea a 2a! Dar nu-i nimic...tu ia si descarca...si daca o sa ai ban...o sa intrebi de ce ai ban si de ce nu mai poti intra pe site...ei uite de asta,pt ca vam rugat de sute de ori sa nu mai descarcati pt ca ingreunati serverul,si ceilalti nu mai pot privi tutorialele asa cum trebuie,traficul e deja foarte mare si daca mai si downloadati va fi un dezastru...si sute de euro factura pt server nu o platesti tu daca nu ma insel! Asa ca n-ai decat sa descarci iar noi vom lua masuri impotriva ta si a celor ce descarca! CLAR? Daca ai net de cartier e si normal sa nu mearga netu cand vrei! Defapt el tre sa mearga exact atunci cand vrei sau chiar non stop ca doar tu platesti factura si la tine vine ala sa ceara banii cand se face luna nu? Invatati-va drepturile si nu mai stati la mana unui net de cartier care merge cand vrea,si cum vrea! Daca tot platesti un abonament macar sa ai parte de ce e prevazut in contract,daca nu reziliezi si mergi frumos la alta firma nene Remus! Nu e vina noastra daca nu-ti va merge tie netu,si nu tre sa "ingenunchezi" serverul descarcand tutoriale doar ca asa ti-a vennit tie!

  • uite ca n-am somn, am mai intrat pe aici si... opaaa...am si fost luat "in gura". si de cine... ce sa zic... nu vreau sa ma pun rau cu voi dar..... daca eu as fi vorbit pe un astfel de ton, stiti voi ce urma. recunosc, am descarcat cateva tutoriale dar cred ca a fost noaptea cand e trafic mai mic. daca nu faceam astfel intram de 30 de ori pe site si ma intreb, nu e acelasi lucru?! ... nu am net de cartier, este de la rds. nici macar nu sunt din bucuresti.

    o propunere: luati ce masuri vreti dar numai pe anumite perioade orare. de ex.daca "prindeti" pe cineva ca " trage" in orele cu trafic mare, calcculatorul respectiv sa fie banat 3 zile. ar fi prea drastica masura propusa de voi... "ban forever".

    sa fiti destepti si fara frica.... :D

  • avand in vedere ca sunteti fff TARI .....VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE DE CE MI SE TOT BLOCHIAZA CALCULATORUL (ingheata imaginea) SI NU MAI MERGE NICI O COMANDA ;NIMIC!!! DOAR DACA-I DAU RESTART, POT SA-L DEBLOCHEZ. DECI ASTA SE INTAMPLA O DATA PE ZI.IN URMA CU O LUNA TOT PROB. ASTA AM AVUT-O.AM DAT O SCANARE CU UN ADWARE SI PE URMA NU SA MAI BLOCAT PANA ACUM.NU CRED CA AR FII UN VIRUS PT. CA AM INSTALAT "SPAYBOT-ul"INSTALAT SI NU GASESTE NIMIC.CE PARERE AVETI ?????

  • @Dany 75: Motive ar putea fi mai multe...aceeasi problema o am si eu cu PC-ul meu! Iata care ar putea fi cauzele: Procesorul tau nu e racit corespunzator...din cand in cand trebuie sa-i stergem pasta veche dintre cooler si procesor si sa ii dam un strat nou de pasta pt a avea o racire mai buna,Un alt motiv ar putea fi sursa care in momentul cand pc-ul este solicitat nu poate asigura un consum mai ridicat de curent,Nu stiu ce sa zic...al meu face la fel si nu gasesc buba,dar al meu e ft vechi,de prin 2001...

In Verbindung stehende Pfosten

Diese Website benutzt Cookies.